Gör ett lyft i karriären – åk med Kinds Elteknik till nya höjder!

Vill du jobba hos oss? Vi letar ständigt efter fler personer som vill växa tillsammans med oss. Kinds Elteknik är ett familjebolag med ca 20 medarbetare med olika kompetenser och personligheter. Målet är att vara en av världens ledande tillverkare och underleverantör av styrutrustning till hissar. Vi tror att vi tar oss dit med hjälp av entusiastiska medarbetare som visar framåtanda och engagemang – och som inte minst delar vårt genuina intresse för teknik.

För att bli en del av vårt team, se våra lediga tjänster eller skicka en spontanansökan till jobb@kindel.se

”Kinds Elteknik AB är för mig möjligheternas företag där jag som anställd kan och får lova att utvecklas. Ledningen tar vara på de anställdas engagemang och ser alla”.

Simon Bergenheim, Support Manager

Lediga tjänster:

Är du elektronikingenjör eller har jobbat inom området minst 10 år och är sugen på nya utmaningar med ett härligt team där familjekänslan är i fokus men ett bolag på tillväxtresa – läs då vidare här!

Vi söker nu dig som vill vara en del av vår tillväxtresa. Du kommer att arbeta i ett ungt och glatt team med massa framåtanda där arbetsuppgifter som bland annat reparation av egentillverkad elektronik ingår, du kommer vara delaktig i konstruktion av nya produkter samt ha hand om inköp till elektronikproduktion. Du har även erfarenhet av ytmontering då programmering av maskinerna är en stor del av nykonstruktion.

Möjlighet att arbeta hemifrån 1-2 dagar i veckan finns!

Kinds Elteknik AB med säte i Östra Frölunda är ett familjeföretag i andra generationen med över 40 års erfarenhet av olika automationslösningar. Vårt primära verksamhetsområde är styrsystem för hissar. Vi tillverkar omkring 150 skräddarsydda styrningar och 1000 standardstyrningar per år, där de skräddarsydda alltid är anpassade efter kundens specifikationer.

Våra värdeord är Glädje, Delaktighet, Kundfokus och Respekt.

Vi på Kinds Elteknik AB är mån om dig som medarbetare och vill att du ska må bra och känna dig trygg så därför är vi anslutna till kollektivavtal, vi har sjukvårdsförsäkring och erbjuder friskvårdsbidrag. Utöver det så bjuds det även in till roliga aktiviteter under året!

Så – är det dig vi söker? Löp och sök så tar vi oss tillsammans till nya höjder!

Tjänsten tillsätta 240101.